Ballstretchers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een ballstretcher?

Een ballstrecher wordt gebruikt om de balzak op te rekken. Dit kan er soms voor zorgen dat de balzak permament langer blijft. De ballstretcher moet om de balzak heen geschoven worden en vastgezet worden. Sommige modellen van de ballstrecher zorgen ervoor dat de balzak groter en langer wordt door de manier van monteren. Andere modellen van de ballstretcher zijn zwaar, waardoor de balzak wordt opgerekt door het gewicht.

Wie kan een ballstretcher gebruiken?

De ballstretchter kan alleen gebruikt worden door mannen. Het speeltje wordt vaak gebruikt door BDSM'ers, het gebruik van de ballstretcher komt namelijk onderdanig en kwetsbaar over. Het gebruik van de ballstretcher kan ook zeer pijnlijk zijn, daarom past de ballstretcher goed in de BDSM categorie.

Welke modellen ballstretcher zijn er?

Zoals al genoemd zijn er ballstretchers die door hun model de balzak oprekken en ballstretscher die door hun gewicht de balzak oprekken. Het materiaal van de ballstretscher is vaak van metaal, siliconen, kunststof of leer. Daarnaast is de ballstretscher ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, je kunt kiezen voor een neutrale kleur, zoals wit, zilver, grijs of zwart of voor een extreme kleur zoals rood of paars.

Wat kost een ballstretcher?

Ballstretschers zijn al verkrijgbaar vanaf €8,00 - dit zijn vaak de siliconen ballstretschers. De metalen ballstretscher zijn vaak iets duurder, maar ook van hoogwaardigere kwaliteit. Ga je voor het eerst een ballstretscher gebruiken? Dan adviseren wij een siliconen ballstrechter. Mocht je de ervaring met de ballstrecher negatief ervaren, dan heb je niet teveel geld uitgegeven aan je experiment. Mocht de ervaring positief zijn, dan kun je natuurlijk kiezen voor een duurdere ballstrecher, welke een extra sensatie kan geven door bijvoorbeeld de combinatie met een buttplug, dilator, cockring of ander BDSM artikel.

Jouw ballstrecher gevonden? Voor ieder product op Pleasure Toyz geldt: bestellen is eenvoudig en verzenden gebeurt met zorgvuldige discretie.