Anaal Dildo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anaal dildo's. Het eerste woord zegt eigenlijk al alles. Dit zijn dildo's die bestemd zijn voor het beruchte gat. Een onderschat gat als je het ons vraagt. Veelal wordt dit gezien als een taboe. Dit is jammer, als er in de mainstream iets is waar lacherig over gedaan wordt dan is het wel het gat waarvan gezegd wordt dat daar de zon nooit schijnt. Want als je eenmaal weet wat hiermee mogelijk is en wat voor seksuele ervaringen je hiermee maakt dan is het werkelijk waar een verlichting. in andere termen: een shining moment.

Anaal dildo's zijn er om te bevredigen door middel van de anus. Ieder mens is hiermee gezegend. Of je nu een man, vrouw, transgender of in bezit bent van een paspoort met het x-geslacht. De anus is er, en het is een getrainde spier. Je hebt het niet eens door maar je gebruikt dit uiteinde meermaals per dag. Waarom zou je dit dan alleen gebruiken als een uitgang? Er kan tenslotte ook iets in. En in dit geval is erin een beter gevoel dan eruit.

Wij hebben verschillende producten voor het vullen van deze koffer. Verschillende soorten, materialen en maten. Recht en strak? Hebben wij. Krom en gebogen? Hebben wij. Waan je jezelf als Johnny Flodder in zijn roze bolide? De Vossenstaart. Ben je een stout buurmeisje en stiekem toch wel benieuwd hoe het er in de rimboe eraan toe gaat? All black, never go back.

Gat in de hand? Wij vullen het gat met een hand!

Eigenlijk vinden wij het gewoon jammer dat het universele gat zo onbenut blijft. Hier is zoveel meer uit te halen, of in dit geval, in te stoppen. Daar is dan ook helemaal niets mis mee. Bovendien kan dit volledig anoniem. Wat maakt het ook eigenlijk uit.

Schijt aan. Tenzij je hiervan houdt. Ook niet erg.