Kietelaars

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SM kietelaars

Als je nog geen kietelaar hebt loont het de moeite om er een te kopen. SM kietelaars zijn vooral plezierig om te gebruiken tijdens een bondage spel, omdat je de geblinddoekte sub erotisch kan verrassen door zijn gevoelige plekjes te strelen, maar een kietelaar kan altijd gebruikt voor meer plezier en (ont)spanning in de slaapkamer!

Welke kietelaar past bij jou?

Een kietelaar kopen doe je het best niet zomaar. Het is handig om eerst te weten welk model het meest geschikt voor jou is. Er zijn korte en lange kietelaars en ook het materiaal waaruit ze gemaakt zijn verschilt.

De meest gekende zijn de kietelaars met veren. Deze hebben een dun handvat aan de bovenkant. Kies dit model als het niet te heftig moet zijn en je je partner graag sensueel wilt strelen. Voor nog zachtere strelingen kan je kiezen voor een kietelaar met pluistop. Liever toch wat ruiger? Er zijn ook modellen die gemaakt zijn uit siliconen. Deze kietelaars hebben strengen waarmee je zowel kan strelen als slaan. Maar je kan ook kiezen voor een kietelaar met zweep. Hiermee kan je je partner plagend kietelen maar ook billenkoek geven. Zo wissel je spanning en ontspanning perfect met elkaar af! 

Hoe moet je een kietelaar gebruiken?

Een kietelaar gebruiken kan op verschillende manieren. Daarom loont het ook de moeite om er eentje in huis te halen. Je kan het gebruiken om je partner mee te verleiden en innig te verwennen. De zachte strelingen op je huid zullen je partner helemaal wild maken. Daarnaast is het ook een ideaal speeltje om te gebruiken tijdens bondage. Wanneer de sub geblinddoekt is zal de kietelaar hem intens verrassen.