Bondage Maskers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM maskers

Wil jij je graag aan bondage wagen? Dan mag je zeker niet vergeten om een bondage masker te kopen, want dit is hét ideale seksspeeltje om de zintuigen op scherp te zetten. Doordat je de keuze hebt uit een groot assortiment kan je het elke keer opnieuw spannend maken!

Beleef alles nog intenser met een bondagemasker

Een BDSM masker is ideaal om alles intenser te beleven. Het masker heeft als doel de sub te blinddoeken en ervoor te zorgen dat het zicht ontnomen wordt. Hierdoor staan de andere zintuigen op scherp en kan hij/zij nog meer genieten! Als Meester(es) heeft dit ook extra voordelen, want jij hebt meer controle en kan je sub nog meer teasen.

Zo kan je de openingen bij de ogen en mond openen of sluiten, waardoor je de sub tijdens bondage regelmatig kan verrassen. Ook de pijnprikkels worden veel intenser waardoor BDSM maskers ook ideaal zijn voor de liefhebbers van SM.

BDSM maskers voor elke liefhebber

Iedere persoon heeft zijn eigen fantasieën en fetisjen, maar een BDSM masker past goed bij elke soort BDSM-liefhebber! Als je bijvoorbeeld houdt van animal play kan een dierenmasker hier het perfecte onderdeel van zijn. Tijdens het spel kan je dan opgaan in de rol van dier of de rol nemen van baas. Door in de huid van een dier te kruipen krijgt de Dom nog meer controle over je en zorg je voor een unieke belevenis!

Animal play is echter niet voor iedereen weggelegd en niet meteen aangeraden voor beginners, maar ook als je nog nooit met bondagemaskers geëxperimenteerd hebt is het zeker de moeite waard om uit te proberen, want er zijn simpele modellen en modellen die je kan aanpassen. Zo heb je bondage hoods die je helemaal over je hoofd trekt waardoor je alles bedekt. In het begin kan je de openingen open laten en naarmate jij en je partner het meer gewend zijn kan je ze sluiten. Ook de oogmaskers zijn ideaal als je nog een beetje twijfelt om aan het bondage-avontuur te beginnen. Oogmaskers zijn erg laagdrempelig en dus uitstekend voor beginners die graag willen experimenteren.

BDSM maskers combineren voor de ultieme ervaring

Het meeste plezier ervaar je wanneer je je bondage masker combineert met andere seksspeeltjes. Een masker gaat geweldig samen met boeien, maar vaak is er ook een ring onderaan de hals voorzien waardoor je BDSM touwen kan steken om je partner vast te binden. De bondagespeeltjes kan je ook perfect combineren met SM-speeltjes. In het begin kan je kiezen voor een SM paddle en/of een zacht zweepje. Je kan het geleidelijk aan opbouwen naar tepelklemmen, hardere zwepen, enzovoort.

Maak duidelijke afspraken voordat je aan je bondage avontuur begint

Als je aan een spannend BDSM avontuur begint is het belangrijk dat je op voorhand duidelijke afspraken maakt. Er wordt meestal een stopwoord afgesproken voor het BDSM-spel, maar dat is niet mogelijk met een bondage hood die ook je mond bedekt. Daarom kan je het best een duidelijk herkenbare handeling afspreken, zoals het schoppen met je been of knikken met je hoofd. Zo blijft het veilig en leuk!