Sexschommels

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sexschommels

Een seksschommel in huis is de ultieme fantasie van velen, vooral omdat het zo kinky is en veel mogelijkheden biedt. Droom jij ook van een zo'n flexibele love swing? Aarzel dan niet om er eentje te kopen, want dit seksspeeltje zorgt voor een bijzondere ervaring waar jij en je partner nooit genoeg van zullen krijgen!

Probeer moeiteloos alle standjes van de Kamasutra uit

Wat een sexschommel zo bijzonder maakt is dat het jou en je partner ontzettend veel bewegingsvrijheid geeft. Hierdoor worden standjes dat op het eerste zicht onmogelijk lijken, mogelijk gemaakt. Je wordt dus alleen nog maar beperkt door je eigen fantasie. Naast het feit dat een seksschomel de meest moeilijke standjes makkelijk maakt geeft het ook een uniek gevoel, zeker als je kiest voor een model waar je allebei in kan zweven.

Love swings in verschillende uitvoeringen

Niet alle sexschommels zien er hetzelfde uit. Zo zijn er modellen met een zitsteun en lussen waar je aan kan hangen. Andere schommels voor seks kan je ophangen aan het plafond, nog andere kunnen staan en er zijn er die je aan de deur moet vastmaken. Elk model geeft je andere mogelijkheden en voordelen. Wil je zoveel mogelijk flexibiliteit? Kies dan voor een sexschommel met standaard. Als je vooral zwevend wilt vrijen kies je het best voor een model waar je beiden in past.

Bij de meeste sex schommels moet er slechts één partner in de schommel terwijl de andere op de begane grond blijft staan. De persoon die in de seksschommel staat kan makkelijker gepenetreerd worden omdat hij/zij in de lucht hangt. Dit verschil is duidelijk voelbaar.

Een stoer BDSM speeltje

Een seks schommel is ook een goede keuze als je van BDSM houdt. Het is opwindend om te gebruiken, omdat het je extra opties biedt om je sub in vast te maken. Als Dom heb je hierdoor de volledige controle over alle bewegingen. Om het nog pittiger te maken kan je het combineren met bondage touwen om de bewegingsvrijheid nog verder te beperken. Als je dit seksspeeltje vooral tijdens een bondage sessie wilt gebruiken kan je wel het best kiezen voor een sexschommel met standaard. Dit is het model met de meeste mogelijkheden.