Lakens en kussens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BDSM lakens en kussens

BDSM lakens en kussen zijn misschien niet het eerste waaraan je denkt als je BDSM speeltjes wilt kopen, maar ze zijn absoluut een meerwaarde wanneer het iets ruiger mag zijn. Je kan hiermee makkelijker verschillende posities aannemen en het is ideaal om gewaagde spelletjes uit te proberen!

Laat je stoutste fantasieën werkelijkheid worden met een sekslaken

Een BDSM laken is een laken dat gemaakt is uit lak en daardoor waterbestendig is. Dit hulpmiddel is ideaal als je graag met nieuwe dingen wilt experimenteren; je partner sensueel masseren met massage-olie, overgieten met chocoladesaus of experimenteren met kaarsvet. Het kan allemaal met een laklaken! Door een sekslaken te gebruiken zorg je er bovendien voor dat je zo ondeugend kan zijn als je wil, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een vuile bedsprei of vloer.

Sekskussens maken moeilijke standjes mogelijk

BDSM kussen zijn voor een andere reden een échte must-have: ze bieden je meer comfort tijdens het uitvoeren van gewaagde standjes. Ben je de missionarishouding meer dan beu en mag het voor jou iets wilder zijn? Neem dan je Kamasutra en sekskussen bij de hand en een nieuwe wereld vol genot zal opengaan voor jou en je partner. Ook tijdens het uitvoeren van orale seks is een BDSM kussen handig om te hebben!

BDSM kussens en lakens in verschillende uitvoeringen

Bij ons kan je terecht voor seks kussens en lakens in verschillende uitvoeringen. Hoewel het materiaal veelal hetzelfde is, is er een grote diversiteit in uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld kussenslopen, hoeslakens en dekbedovertrekken uit lak. Deze zijn ideaal als je vooral ondeugend wilt zijn in bed. Daarnaast zijn er gewone lakens die je kan gebruiken voor op de vloer of ergens anders.

Ook BDSM kussens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Je hebt de seks kussens die lichtjes omhooglopende positiekussens, maar je hebt ook een schommelend seks kussen. De juiste keuze is afhankelijk van welke standjes je vooral wilt uitproberen!