Luchtdruk Vibrators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn luchtdruk vibrators?

Luchtdruk is de nieuwe vibratie, de nieuwe sensatie in het land van de seksspeeltjes. Luchtdruk vibrators zijn immens populair en winnen in Nederland extreem aan populariteit door de lovende berichten van schrijfster Heleen van Rooyen in haar nieuwste boek en interviews. Zij is laaiend enthousiast over het genot dat een luchtdrukvibrator biedt. Luchtdruk vibrators werken niet met trillingen en vibraties, maar met luchtdruk en klein pulsen. Stimulatie via de luchtdruk vibrator zorgt voor enorm bijzondere en nieuwe sensaties. De luchtdruk vibrator trend begon met de "Womanizer" en door het grote succes heeft elk gerenomeerd seksspeeltjesmerk een vergelijkbaar soort luchtdruk vibrator ontwikkeld en aan de vrouw gebracht. Ons meest verkochte luchtdruk vibrator seksspeeltje is bij uitstek de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Een fantastisch, betaalbaar en onevenaarbaar stukje speelgoed voor volwassenen, die van luchtdruk jouw beste vriend maakt.

Voor wie zijn luchtdruk vibrators geschikt?

Voor een luchtdruk vibrator is het handig als je een vagina hebt. De luchtdruk en pulsaties stimuleren je clitoris in een handomdraai. De seksspeeltjes op luchtdruk zijn niet uitsluitend voor vrouwen alleen geschikt. Als man-vrouw of vrouw-vrouw koppel kun je elkaar heerlijk verwennen. Gebruik de vibrator tijdens het voorspel om elkaar lekker op te warmen, maar pas op: je zult geheid snel én vaak klaarkomen.

Hoe gebruik je een luchtdruk vibrator?

De meeste luchtdruk vibrators plaats je op je clitoris als het speeltje aan staat. Door de luchtdruk wordt de clitoris gestimuleerd en heel gevoelig. Is dit te heftig? Plaats je nieuwe seksspeeltje dan eerst op je dijbeen of schaamlippen om aan de luchtdruk te wennen. Wanneer dit goed voelt kun je meer richting je clitoris gaan. Kijk bij de productomschrijving van jouw nieuwe luchtdruk vibrator voor de uitgebreide omschrijving hoe je dit seksspeeltje moet gebruiken.

Wil je aan de slag met een nieuwe luchtdruk vibrator? Bestel jouw nieuwe beste vriend(in) discreet, veilig en snel bij Pleasure-toyz.nl