Blowjob Masturbators

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1a3f55a4bbbb6f337fd8d30c8619461d
  Normale prijs € 49,99 Aanbiedingsprijs € 35,95

  SexFlesh

  Sydney's Deep Throat Masturbator
  • Zeer realistisch
  • Gemaakt van SexFlesh
  • Voelt levensecht aan
  • Met tong, lippen, tanden en neus
  • Geeft erg veel zuigkracht
  • Geribbelde binnenstructuur
 2. 5a83fd9623712e7bfeec23eecc4c7dab
  Normale prijs € 199,99 Aanbiedingsprijs € 196,00

  Suck-O-Mat

  Suck-O-Mat
  • Luxe machine
  • Levensechte sensatie
  • Handsfree genieten
  • 25 verschillende standen
  • Compact model
  • Eenvoudig te monteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn Blowjob Masturbators?

Een masturbator is een hulpmiddel voor masturbatie bij mannen waarbij de penis wordt gestimuleerd, veelal door penetratie van de masturbator. Bij Blowjob masturbator is een masturbator waarbij de blowjob, oftewel orale seks of een pijpbeurt, wordt gesimuleerd. De Blowjob masturbator ziet er veelal uit als een realistische weergave van een mond waar je je penis in kunt steken. Door de mondopening wordt orale seks gesimuleerd. Daarnaast zijn er verschillende Blowjob Masturbators die een automatische trek- en zuigbeweging nabootsen voor een levensechte blowjob ervaring.

Welke Blowjob Masturbators zijn er allemaal?

De Blowjob Masturbator komt in verschillende soorten, maten en prijscategorieën. De FPPR Mondmasturbator is een eenvoudige maar zeer discrete sleeve met een mondopening. Deze instap-masturbator laat je genieten van een realistische ervaring voor een geweldig lage prijs. Wil je liever achteroverleunen en genieten van een automatische pijpbeurt? Dan zijn de luxe masturbators van Autoblow of Rebel een absolute aanrader. De naam Autoblow verklapt het al: de automatische blowjob. Dit fantastische stukje techniek heeft alle mogelijke pijp-technieken verwerkt in de stimulatie van de penis en eikel. De Rebel vibreert, verwarmt (tot 40 °C) en schud heen en weer en bezorgt je een intense ervaring!

Voor wie zijn Blowjob Masturbators geschikt?

Blowjob Masturbators zijn gemaakt om jouw masturbatiesessie naar een hoger niveau te tillen. Blowjob Masturbators zijn vooral geschikt voor mannen om een pijpbeurt na te bootsen, maar zijn ook erg fijn tijdens het voorspel samen met je partner. Wie geniet er niet van een heerlijke blowjob? Met een Blowjob Masturbator kun je op ieder moment van de dag, waar en wanneer je maar wilt, genieten van de ultieme pijp-ervaring.

Zijn Blowjob Masturbators ook geschikt voor koppels?

Hoewel Blowjob Masturbators vooral door mannen voor solo masturbatiesessies gebruikt worden zijn deze speeltjes naast individueel gebruik ook bijzonder geschikt voor koppels. Gebruik je fantasie: ga de uitdaging aan en neem om de beurt de penis in je mond. Je kunt de masturbator gebruiken tijdens het voorspel om lekker op te warmen maar het gebruik is bijvoorbeeld ook lekker als afwisseling van de ‘echte’ blowjob op momenten dat je naar adem moet snakken.

Hoe gebruik je Blowjob Masturbators?

Een Blowjob Masturbator is eenvoudig in gebruik. Doe wat glijmiddel op het speeltje en je penis. Penetreer het seksspeelt en bepaal het ritme en diepgang naar eigen smaak. Laat je tot ongekende hoogtepunten komen met een blowjob die niet van het echte werk te onderscheiden is. Spoel het speeltje na gebruik goed door met lauwwarm water en behandel het met een goede sextoy cleaner.