Bondage Blinddoeken

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn blinddoeken voor bondage?

Tegenwoordig zijn we niet vies van een beetje bondage. Blinddoeken zijn de perfecte manier om te starten met bondage. Een bondage blinddoek is een laagdrempelige stap welke wel erg sexy en spannend overkomt op jouw partner. Je kunt kiezen voor een satijnen blinddoek, maar kunt ook een sjaal gebruiken als bondage blinddoek. Een satijnen bondage blinddoek komt vaak wat liever over dan een leren bondage blinddoek. Een leren bondage blinddoek geeft een hoger SM gehalte, waardoor deze ook beter te combineren zijn met andere producten uit ons SM assortiment.

Waarom worden bondage blinddoeken gebruikt?

Doordat het zicht wordt ontnomen door het bondage blinddoek, wordt de seksuele ervaring met jouw partner een nog meer intense ervaring. Aanrakingen en overige prikkelingen kunnen extremer overkomen wat het extra spannend maakt. Hou jij er niet van om de controle uit handen te geven, maar wil je wel wat extra spanning toevoegen aan je seksleven? Dan kun je ook kiezen voor één van de andere maskers uit ons assortiment. In tegenstelling tot bondage blinddoeken zitten hier vaak gaten voor de ogen in, waardoor je iets meer in control bent dan met een bondage blinddoek. 

Welke bondage blinddoeken zijn er allemaal?

Ons assortiment bondage blinddoeken start al vanaf €2,95 - in tegenstelling tot de bondage maskers is dit een goedkopere prijsklasse en daarom ook interessanter voor de startende BDSM'er. De meeste bondage blinddoeken zijn verkrijgbaar in het zwart, maar rood is ook een kleur die spannend en sexy over kan komen voor de partner. De bondage sjaals uit ons assortiment kunnen ook gebruikt worden voor als hand-, arm of enkelboeien. In tegenstelling tot een standaard bondage blinddoek zijn deze dus multifunctioneel en daarom vaak ook iets duurder in zijn prijsklasse. Geïnteresseerd in een bondage blinddoek, neem dan een kijkje in ons assortiment en maak gebruik van de filtering om gemakkelijk op zoek te gaan naar jouw perfecte bondage blinddoek. Toch iets ruiger? Neem dan een kijkje bij onze bondage maskers.