Speciale Vibrators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speciale vibrators

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vibrator, zal je zien dat er veel keuze is. De perfecte vibrator vinden is daarom vaak een hele uitdaging. Als je het net iets spannender wilt, kies je het best niet voor een standaard vibrator. In dat geval is er de speciale vibrator. Een geneugte die de moeite waard is om te ontdekken!

Een geschikt model voor hem en haar

Doordat het aanbod zo uitgebreid is, is er voor elke vrouw en man een speciale vibrator. Er zijn bijvoorbeeld speciale vibrators in bijzondere vormen zoals een tong. De tong vibrator is speciaal gemaakt voor de clitoris te prikkelen en voelt aan als een likkende tong. Een échte aanrader voor vrouwen die houden van orale seks! Een andere bijzondere vibrator voor vrouwen is de G-spot vibrator. Hiermee zal je zonder problemen dit verborgen genotsplekje vinden en intensere orgasmes ervaren!

Voor mannen is er de prostaat vibrator die de prostaat stimuleert of een vibrator voor het stimuleren van de eikel. De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd of P-spot. Dat is natuurlijk niet zomaar, want dit plekje zorgt voor puur plezier. De P-spot stimuleren heeft ook vaak als gevolg dat de erecties steviger worden, waardoor het ideaal is om als voorspel te gebruiken. Vibrators die de penis stimuleren zijn evenveel de moeite waard om te ontdekken. Ze hebben een kapje om over de eikel te plaatsen. Doordat deze uiterst gevoelig is word je intens geprikkeld tijdens gebruik.

Multifunctionele vibrators waarmee je nog meer geniet

Onder speciale vibrators vallen ook de vibrators met meerdere functies. Denk daarbij aan de rabbit of tarzan vibrators, die erop gericht zijn zowel de clitoris als G-spot te stimuleren. Maar er zijn ook modellen die vagina en anus stimuleren of één vibrator voor beide partners, zodat jullie het intense genot kunnen delen. Op die manier wordt het allemaal veel plezieriger!