Bondage Sets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bondage set

Af en toe heb je nood aan ontspanning, maar soms mag het ook een tikkeltje spannender zijn. Op die momenten kan een bondage set het antwoord bieden, want het zal je meenemen naar een uitdagende wereld vol genot. Ideaal om meer pit in je slaapkamer te brengen en om je partner te ontdekken op een nieuwe manier!

Spanning en sensatie voor de beginner

Een set is een goede aankoop als je nog niet vertrouwd bent met BDSM. Het laat je kennismaken met deze uitdagende wereld op een laagdrempelige manier. Ideaal als je het graag wilt uitproberen, maar toch niet helemaal zeker bent. Het bevat alles dat je nodig hebt voor een unieke ervaring, zonder dat je in één keer veel geld uitgeeft. Doordat er verschillende sets zijn, vind je er zeker een die jou en je partner het plezier zal bezorgen dat jullie nodig hebben. Uiteraard kan je ook meerdere sets met elkaar combineren voor hét ultieme genot.

 

Verken elkaars grenzen

BD(SM) is de ideale manier om je eigen grenzen te leren verkennen en die van jouw partner. Speel met elkaar, plaag elkaar en laat je helemaal leiden. Of haal je stoute kant naar boven en neem zelf de overhand. Wat je voorkeuren ook zijn, zonder bondage speeltjes is het bondage spel niet compleet! Kies een van onze sets en maak je klaar voor ontelbare wilde nachten. Maar welke bondage set moet je kiezen? Hieronder enkele toppers uit ons assortiment!

 

Fetish bag

Een van onze toppers is de Fetish bag. Voor een voordelige prijs krijg je maar liefst 7 speeltjes die een raadsel blijven zowel voor jou als je partner. Blinddoek elkaar en laat elkaar aan de lijve ontdekken wat deze bijzondere Fetish bag te bieden heeft.

 

Grey Bondage cadeaubox

De Grey Bondage cadeaubox is een aanrader, omdat het alle speeltjes bevat die je nodig hebt om écht te kunnen genieten. Met de handboeien en blinddoek bezorg je als dominante partner je sub een ruige nacht. De bijgeleverde zweep, anal plug, vibrator, Sekura Dark Design condooms, glijmiddel en penis sleeve zullen je partner helemaal gek maken. Durf je de uitdaging aan?

 

Red Dragon set

De Red Dragon set is een goede set als je licht wilt beginnen. Deze bondageset bestaat uit handboeien, een halsband met ketting en een oogmasker. Ze zijn gemaakt uit zacht, sensueel satijn, maar toch stevig genoeg om je volledig te laten gaan. Meer heb je niet nodig voor een onvergetelijke eerste kennismaking met bondage.