Mini Vibrators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mini vibrators

Een extra grote vibrator is erg prettig, maar niet zo handig om overal mee naartoe te nemen. Als je ook een pleziertje wilt op vakantie is het een goed idee om een mini vibrator te kopen. Dit klein seksspeeltje zorgt ervoor dat je écht overal kan genieten!

Stiekem genieten

Kleine vibrators zijn ideaal als je stiekem wilt genieten. Ze zijn erg compact en in sommige gevallen verstopt in een onopvallende verpakking waardoor je ook op openbare plekken kan genieten. Ideaal als je dit erg kinky vindt! Ook als je een partner hebt, maar je af en toe in het geniep wilt genieten van dit sexy speeltje is een mini-vibrator voor jou de beste optie!

Extra stimulans tijdens het vrijen

Mini-vibrators worden ook vaak gekozen om een vrijpartij intenser te maken. Zo kan het gebruikt worden om de clitoris mee te stimuleren tijdens de seks. Op die manier kan de vrouw genieten van een dubbel orgasme. Het kan natuurlijk ook omgekeerd: tijdens het oraal bevredigen kan de mini vibrator vaginaal worden ingebracht.

Je mag de kleine vibrator ook gebruiken om je partner of jezelf anaal mee te stimuleren, maar je kan hem beter tegen de anus houden in plaats van inbrengen. Met kleine vibrators heb je te weinig grip waardoor het niet ideaal is. Om zoveel mogelijk anaal te genieten kies je het best voor een anaal dildo. Ook deze vind je terug in ons assortiment!

Kleine vibrator, groot plezier

Groot is niet altijd beter, dat bewijst een mini vibrator! Een kleine vibrator is niet alleen een betere keuze als je hem overal wilt meenemen, maar ook als je zoveel mogelijk wilt genieten. Door het kleine formaat kan je hem makkelijker bewegen waardoor je snel en eenvoudig je favoriete plekjes stimuleert.

Mini vibrators komen ook vaak in bijzondere vormen, zoals de lipstick vibrator, een bullet, een vinger vibrator, een vibrerend eitje, enzovoort. Hierdoor voelt ze anders aan dan de standaard vibrator.