Vibrerende Eitjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn vibrerende eitjes?

Vibrerende eitjes zijn natuurlijk bekend geworden bij groot publiek door de kaskraker Fifty Shades Of Grey en haar opvolgers. Vibrerende eitjes zijn eivormige seksspeeltjes die je in je vagina of anus stopt. Met verschillende tril- en pulseerstanden komen jij of je partner spetterend klaar. Aan het trileitje zit een touwtje om na gebruik het vibrerende seksspeeltje makkelijk te verwijderen.

Wat voor vibrerende eitjes zijn er allemaal?

Vibrerende eitjes of trileitjes zijn er in verschillende kleuren, maten en zelfs vormen. Hoewel de naam doet denken dat het trillende seksspeeltje altijd in de vorm van een ei is, wijkt de vorm zo nu en dan af van het klassieke ei. De vibrerende voorwerpen die je vaginaal of anaal kunt inbrengen zijn dus soms in bulletvorm, kogelvorm of dubbele knikkervorm. Elke vorm heeft zijn eigen gevoel en voor iedere persoon verschilt het wat jij lekker vindt.

Trileitjes zijn vaak gemaakt van zijdezacht siliconen voor een optimale penetratie. Ben je geen fan van siliconen? Sommige trillende speeleitjes zijn weer van plastic materiaal gemaakt.

Hoe gebruik je een trileitje?

Het leuke van een trillend eitje is dat je het vaak op afstand kunt gebruiken. Breng het trileitje bij de vagina of anus naar binnen. Heb je een draadloos seksspeeltje gekocht? Geef de afstandsbediening en geef deze aan jouw partner. Je partner heeft dan de volledige controle over de heerlijke trillingen in jouw lichaam. Verleg je grenzen en ga op pad met een trileitje in. Durf jij een vibrerend eitje te dragen tijdens een avondje stappen of nog leuker: dat saaie kerstdiner? Niemand zal weten wat jij in achter je slipje verstopt en niemand zal zien dat jouw partner de controle heeft over jouw orgasme met slechts een kleine afstandsbediening.

Voor wie zijn vibrerende eitjes geschikt?

Trileitjes zijn typische seksspeeltjes die je samen met je partner kunt gebruiken. De ene stopt het eitje in zijn of haar lichaam, de andere heeft de macht over het orgasme van de drager van het eitje. Vibrerende eitjes worden vaak gedragen door vrouwen, maar ook steeds meer mannen vinden het opwindend om stiekem een seksspeeltje te dragen waarbij de controle uit handen wordt gegeven.

Enthousiast geworden over vibrerende eitjes? Bestel vibrerende eitjes en overige seksspeeltjes snel bij Pleasure-toyz.nl