Kuisheidsgordels

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kuisheidsgordels

Chastity is een vorm van BDSM die steeds populairder wordt. Als je het zelf nog nooit geprobeerd hebt is het zeker de moeite waard om ermee te experimenteren. Door de seksuele spanning op te bouwen zorg je voor een orgasme die vele malen intenser is. Hierdoor krijg je een seksuele ervaring die je niet snel zal vergeten! Wil je het graag uitproberen? Experimenteer dan eens met een kuisheidsgordel. Dit is de ideale manier om aan chastity te doen. Bij ons kan je kiezen uit een groot aanbod. Zo vind je gegarandeerd een kuisheidsgordel die goed bij je past en is er keuze genoeg om af te wisselen zodat het spannend blijft!

Intens genot elke keer opnieuw

Kuisheidgordels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn het ideale BDSM-speeltje als je nog intenser wilt genieten. Je kan zelf kiezen hoe lang je de spanning opbouwt en hoe intens de beleving zal zijn. Kuisheidsgordels zijn een plezier voor Meester(es) en sub. De Meester(es) zal ervan genieten om de sub te plagen tot hij/zij niet meer kan en de sub zal uiterst opgewonden raken om zo uiteindelijk nog meer genieten. Het fijne aan chastity is dat je het nooit beu wordt. Elke keer dat je de kuisheidsgordel of andere chastity speeltjes gebruikt wordt het opnieuw een spannende ervaring!

Verschillende modellen voor mannen en vrouwen

Kuisheidsgordels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De grootste verschillen zijn er tussen een kuisheidsgordel voor mannen en een kuisheidsgordel voor vrouwen. Het model voor vrouwen heeft vaak een brede band voor rond de heupen. Tussen de benen loopt er een band die de vagina en anus afsluit. Bij een mannen kuisheidsgordel is er een peniskooi. De penis is hierdoor zichtbaar, maar een erectie of aanraking is niet mogelijk. Dit zijn speciale modellen die voor extra opwinding zorgen. Daarnaast zijn er gesloten kuisheidsgordels en modellen waaraan je een buttplug kan vastmaken. Keuze genoeg dus voor iedereen!