Vagina Toys

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn Vagina Toys?

De naam zegt het natuurlijk al min of meer. Vagina Toys zijn bedoeld voor de vagina en zijn dus speciaal ontworpen voor een stimulatie van de vagina. Vagina Toys kunnen op verschillende manier gebruikt worden, zowel inwendig als uitwendig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan Vagina Balletjes en Clitoris Stimulators. Vaginatoys zijn volledig bedacht, ontworpen en ontwikkeld voor het vrouwelijke geslachtsorgaan en hebben maar een doel: vrouwen laten sidderen van plezier. Als je bent uitgekeken op Dildo's en Vibrators of juist op zoek naar iets anders, dan bieden deze speeltjes leuke en spannende alternatieven. Ervaren of juist nieuwsgierig, met vaginatoys als Vibrerende Eitjes, Geisha Balls, Vagina Pompen en Clitoris Stimulators gaat er een nieuwe wereld voor je open. Voor ieder product op Pleasure Toyz geldt: bestellen is eenvoudig en verzenden gebeurt met zorgvuldige discretie.

Welke Vagina Toys zijn er allemaal?

Er zijn heel veel verschillende vagina toys beschikbaar. De meest bekende en ook de meest verkochte Vagina Toy bij Pleasure-Toyz is het Vibrerende Eitje. Dit is een kleine vibrator, die vaak volledig wordt ingebracht in de vagina en meestal te besturen is met een afstandsbediening. Dit maakt deze toy extra interessant voor partners, de man is volledig in controle over de stimulaties van de vrouw door de afstandsbediening.

De Geisha Balls en Kegel Balls zijn ronde balletjes die vaginaal ingebracht worden. Deze balletjes zijn niet persé bedoeld voor stimulatie, maar zijn oorspronkelijk bedoeld voor het trainen van de bekkenbodemspieren. Door het trainen met deze balletjes, zullen de spieren steeds sterker worden, waardoor de vagina strakker gaat worden. Opnieuw hebben beide partners hier dus profijt van, de vrouw geniet van meer wrijfing en de man geniet van een strakkere vagina.

In de categorie Finger Fun vind je veel speeltjes die een bijdrage kunnen leveren aan het voorspel. Dit zijn bijvoorbeeld kleine “vingerhoedjes” die een extra stimulatie kunnen geven tijdens het vingeren. Op zoek naar een leuke kleine toevoeging aan het voorspel, kijk dan zeker even in de categorie Finger Fun.

Clitoris Stimulators spreken redelijk voor zich; het stimuleren van de clitoris. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met de toys van Satisfyer die hier uitermate geschikt voor zijn of met een balsem. Ontdek het zelf in deze categorie wat er mogelijk is!

Voor wie zijn Vagina Toys geschikt?

Vagina Toys zijn geschikt voor vrouwen, zoals de naam het min of meer al zegt. De speeltjes zijn gemaakt voor vaginaal gebruikt en kunnen daarom ook niet door mannen gebruikt worden. Ze kunnen uiteraard wel in een partner-setting gebruikt worden, waarbij de man de vrouw vaginaal stimuleert. Vagina Toys zijn geschikt voor de beginner, maar ook voor de expert op het gebied van sextoys.