Ultradunne Condooms

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 05053465e3e3f3a19bc13b0709dff9b5
  € 9,99

  Asha International

  Beffy Liklapjes
  • Ultradun
  • Beschermt tegen overdracht geslachtsziektes
  • Set van 2
  • Eenmalig gebruik

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een standaard condoom werkt soms ook orgasme-vertragend. Voor de ene man (én vrouw ;)) komt dit zéér gelegen om de boel wat uit te stellen en langer van elkaar te genieten. Voor de andere man betekend dit ook dat het fijne gevoel van penetratie een stuk minder is dan bij onbeschermde seks. Ook voor jou zijn er speciale ultra dunne condooms. Je voelt de condooms dan bijna niet, waardoor het net lijkt alsof je geen condoom gebruikt, maar toch super veilig is.

Hoe voelt de seks met een ultra dun condoom?

Door een ultra dun condoom te gebruiken tijdens de seks voelt het alsof je geen condoom gebruikt. Het condoom is zo dun dat het bijna voelt als huid-op-huid contact. Voor beide sekspartners levert dit voordelen op voor een fijner gevoel en meer genot.

Wat is het beste dunne condoom?

Dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Iedere man heeft een eigen voorkeur voor merk, pasvorm en formaat. De meest verkochte dunne condooms zijn van het bekende merk Durex. Durex blijft zijn condooms door ontwikkelen en heeft een divers aanbod aan ultra dunne varianten van de condooms. Daarnaast is Pasante en goed en betrouwbaar merk condoom met een arsenaal aan ultra dunne condooms voor extra gevoel en genot.

Zijn ultra dunne condooms wel veilig?

Ultra dunne condooms zijn net zo veilig als standaard condooms. De dunne condooms zijn gemaakt van latex en bieden bescherming tijdens de seks zoals je gewend bent van een regulier condoom. Je kunt dus met een gerust hart ultra dunne condooms bestellen.

Hoe moet je een ultra dun condoom gebruiken?

Ultra dunne condooms gebruik je vrijwel op dezelfde manier als standaard condooms. Zorg ervoor dat de penis goed stijf is. Haal het ultra dunne condoom voorzichtig uit de verpakking en gebruik hierbij geen scherpe nagels of tanden bij het open maken van de verpakking. Zeker omdat het condoom ultra dun is, is dit enorm belangrijk om te voorkomen dat het condoom scheurt. Knijp met duim en wijsvinger het topje van de opgerolde dunne condoom in. Plaats het opgerolde condoom met smaak op de stijve penis en rol de luchtdicht af. Rol het ultra dunne condoom volledig af tot aan het begin van de schacht. Gebruik extra glijmiddel voor een soepele penetratie en extra plezier.

Na afloop is het belangrijk om bij het terugtrekken het ultra dunne condoom goed vast te houden. Zo wordt het dunne condoom veilig teruggetrokken zonder dat het in je partner achter blijft. Rol het ultra dunne condoom vervolgens af en leg er een knoop in. Zo kan het sperma geen kant op. Spoel het gebruikte condoom niet door het toilet maar gooi het weg in de prullenbak! Was je handen goed met zeep en maak ook de penis ook goed schoon met water.