Tenga's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn Tenga's?

Tenga's zijn kleine masturbators, veelal in de vorm van een ei. Door de kleine vorm past het speeltje in je tas en eventueel in je broekzak. Je kunt de Tenga dus overal mee naar toenemen, ook op reis. Een Tenga ligt door het formaat lekker in de hand en biedt voldoende grip tijdens jouw masturbatiesessie.

Welke Tenga's zijn er allemaal?

De meeste Tenga's zijn eivormige masturbators gemaakt van realistisch aanvoelend materiaal. Elke Tenga is uniek met een eigen structuur aan de binnenkant en geeft je een heerlijke stimulatie van eikel en penis bij penetratie waardoor het bijna niet van echt te onderscheiden is. Naast de standaard Tenga's voor eenmalig gebruik zijn er luxe Tenga masturbators in zakformaat om vaker te gebruiken.

Voor wie zijn Tenga's geschikt?

Tenga’s zijn te gebruiken om jouw masturbatiesessie te optimaliseren. Tenga’s zijn dus het meest geschikt voor mannen, maar zijn ook erg fijn tijdens het voorspel samen met je partner.

Zijn Tenga's ook geschikt voor koppels?

Hoewel Tenga’s vooral voor solo masturbatiesessies gebruikt worden door mannen zijn deze speeltjes naast individueel gebruik ook bijzonder geschikt voor koppels. Je kunt de Tenga gebruiken tijdens het voorspel om lekker op te warmen maar het gebruik is bijvoorbeeld ook lekker als afwisseling van 'normale' penetratie op momenten dat het nét even te gevoelig is. Zo kun je samen tot een hoogtepunt komen als je beide een ander tempo prefereert.

Hoe gebruik je Tenga's?

Een Tenga is eenvoudig in gebruikt. Doe wat glijmiddel op het speeltje en je penis. Penetreer vervolgens de Tenga en bepaal het ritme en diepgang naar hartenlust. De meeste Tenga’s zijn ontwikkeld voor eenmalig gebruik. Gooi het speeltje dus discreet weg na gebruik. Heb je een Tenga welke geschikt is voor meervoudig gebruik? Spoel het speeltje goed door met lauwwarm water en behandel het met een goede sextoy cleaner.