Masturbators

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Masturbators

Ben je vrijgezel en wil je toch zoveel mogelijk kunnen genieten? Dan is een masturbator kopen een goede oplossing. Een masturbator is zo goed gemaakt dat het je hetzelfde gevoel geeft als seks met een partner. Het grote verschil is dat je nu zelf kan bepalen hoe vaak en intens je wilt genieten. Een échte aanrader!

De ideale manier om solo te genieten

Om te experimenteren en genieten heb je geen partner nodig, met het gebruik van de juiste seksspeeltjes gaat het er solo net zo intens aan toe. Er zijn verschillende seksspeeltjes om mee te experimenteren, maar voor de man is er geen seksspeeltje zo fijn als de masturbator. Het voelt zo levensecht aan dat je je fantasieën de vrije loop kunt laten gaan. Een aanrader voor élke man!

Ongelooflijk divers

Een groot voordeel van masturbators is de diversiteit. Er zijn masturbators die ontworpen zijn om de vagina zo goed mogelijk na te bootsen, maar er zijn er ook die de mond of anus nabootsen. Hierdoor kan je genieten op de manier die jij wil. Als je graag het gevoel wilt hebben van een echte vagina kies je bijvoorbeeld het best voor een fleshlight of kunstvagina en voor een nog realistischere ervaring kan je kiezen voor een opblaaspop of mega masturbator. Daarnaast zijn er vibrerende masturbators die je nog meer laten genieten en blowjob simulators voor de liefhebbers van orale seks.

Steeds een uniek gevoel

Een masturbator helpt je bij het verwennen van jezelf. Geen gelul, letterlijk genomen zeker niet zelfs. Realistische speeltjes die speciaal zijn ontwikkelt voor iedere fantasie. Niet alleen verschillende ingangen zoals de vagina en de anus, onderdelen van het lichaam zoals de mond of ronde vormen zoals borsten en billen. Hedendaags zijn deze objecten zo gemaakt dat ze lijken op de goedverdienende goudmijnen van de fijnste dames uit de pornoscène, winning!