Standaard Condooms

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor wie zijn standaard condooms geschikt?

De meest gebruikte condooms zijn de standaard condooms. Dit zijn condooms gemaakt van latex in een standaard maat en zonder poespas. Een standaard condoom is geschikt voor de man met een gemiddelde penis. De standaard condooms zijn gemaakt van latex en zijn zeer flexibel. De standaard maat past dus bij de gemiddelde man. Niet alleen mannen kopen condooms. Het idee dat elke man een condoom draagt in de portemonnee is enorm achterhaald. De (vrijgezelle) vrouw anno nu heeft altijd de geschikt condoom paraat om waar en wanneer dan ook veilige seks te kunnen hebben.

Niet voor de hand liggend, maar ook zonder menselijke penis kan de condoom een uitkomst zijn. Stel je wilt als vrouw veilig je speeltjes gebruiken met een andere vrouw biedt een condoom uitkomst! Zo kun je bijv. een dildo met condoom gebruiken om veilig van speeltje te kunnen wisselen.

Hoe gebruik je een condoom?

Zorg ervoor dat de penis een goede erectie heeft. Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en gebruik hierbij geen scherpe nagels of tanden bij het openen van de verpakking. Zo voorkom je het condoom scheurt. Knijp met duim en wijsvinger het topje van de opgerolde condoom in. Plaats het opgerolde condoom op de penis in erectie en rol de luchtdicht af. Rol het condoom volledig af tot aan het begin van de schacht. Voeg naar wens extra glijmiddel toe en het condoom is klaar voor gebruik.

Klaar? Nu is het belangrijk om bij het terugtrekken het condoom goed vast te houden. Zo wordt het condoom veilig teruggetrokken zonder dat het in je partner achter blijft. Rol het condoom vervolgens af en leg er een knoop in zodat het sperma geen kant op kan. Gooi het gebruikte condoom in de prullenbak en niet door het toilet! Was je handen goed met water en zeep en maak ook de penis goed schoon zodat het eventueel aanwezige sperma niet alsnog voor vervelende SOA’s of ongewenste zwangerschap kan zorgen.