Pinwheels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pinwheels

Klaar voor een nieuwe, spannende belevenis? Ontdek dan de pinwheel! Dit seksspeeltje is uniek in zijn soort en ideaal als je de spanning op wilt drijven. De pinwheel kan je vooral gebruiken tijdens een vurige BDSM sessie, omdat het zorgt voor een bijzondere pijnbelevenis!

Een uniek seksspeeltje dat zijn stempel nalaat

Pinwheels zijn bijzonder omdat het seksspeeltjes zijn die niet alleen zorgen voor een pijnbelevenis, maar ook letterlijk en figuurlijk een stempel nalaten. De eerste keer dat je een pinwheel gebruikt zal je gegarandeerd nooit meer vergeten, want het gevoel dat je hiervan krijgt is niet te evenaren. Doordat het speeltje afdrukken op de huid nalaat kan je het letterlijk zien als een stempel van de Meester(es) op de sub. Dit is iets wat voor velen een ontzettende kick geeft. Daarom is het een echte aanrader als je van kinky speeltjes houdt!

Bepaal zelf de intensiteit

Doordat er verschillende pinwheels te koop zijn kan je makkelijk zelf de intensiteit bepalen. Hou fijner je het vindt om pijn te beleven en hoe vertrouwder je bent met pinwheels hoe dichter de pinnen bij elkaar mogen staan en hoe scherper ze mogen zijn. Bedenk je dus op voorhand of je liefst wilt genieten van sensuele prikkeling of eerder een meer intense pijn wilt ervaren. Aan de hand daarvan kies je eenvoudig het juiste model.

Daarnaast is de beste pinwheel voor jou afhankelijk van het geslacht van de Dom. Er zijn pinwheels verkrijgbaar in verschillende formaten. Als de Dom een vrouw is kies je het best voor een niet te groot of zwaar model. Uiteraard is die keuze ook afhankelijk van hoe vertrouwd je bent met deze seksspeeltjes. Hoe meer je het gewoon bent, hoe groter je de pinwheel kan kiezen. Om te experimenteren kies je wel het best een compact model!