Anaal Toys

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anaal toys

Anale seks wordt door vele mensen goed gesmaakt. Hierdoor komen er alsmaar meer anaal seksspeeltjes op de markt die je op dat vlak nog intenser laten genieten. Ook als je nog niet vertrouwd bent met anaal toys is het de moeite waard om ze eens uit te proberen. In ons assortiment vind je zowel anaal speeltjes voor beginners als gevorderden.

Anaal toys openen een wereld vol plezier

Of je nu al geëxperimenteerd hebt met anale seks of niet, anale seksspeeltjes zullen gegarandeerd een hele nieuwe, uitdagende wereld voor je openen. De anus zit vol met zenuwuiteinden die je kan stimuleren met de juiste seksspeeltjes. Dit zorgt voor een heftig orgasme. Omdat anaal toys vaak laagdrempeliger zijn dan anale seks met je partner, zijn ze de ideale manier om het voor het eerst uit te proberen.

Anaal sextoys voor beginners en gevorderden

Als je anaal sextoys wilt kopen zal je de keuze hebben uit een groot assortiment. Er zijn modellen genoeg voor zowel beginners als gevorderden. Heb je zelf nog nooit eerder geëxperimenteerd met anale seks? Dan kan je het best een kleine buttplug kopen. Dit maakt het ook makkelijker om achteraf van penetratie te genieten als je dat wenst.

Als je kiest voor een opblaasbare buttplug kan je het plugje steeds meer opblazen waardoor je er makkelijker aan gewend wordt. Een model voor de gevorderden is een vibrerende buttplug. Deze zal voor extra stimulatie zorgen. Als je van puppy play houdt kan je kiezen voor dogtail plugs en voor de échte experts zijn er grote buttplugs en fisting buttplugs. Beiden geven je dat ietsje meer om anaal van te genieten!

Naast butt plugs zijn er ook andere anaal seksspeeltjes om van te genieten. Zo zijn er anaal beads. Dit zijn balletjes die je anaal inbrengt. Ook deze zijn ideaal voor beginners, omdat je geleidelijk aan meer balletjes kan inbrengen. Daarnaast zijn er anaal kettingen, prostaat dildo's, anaal dildo's en nog veel meer. Genoeg keuze om het altijd spannend te houden dus!