Lak en Latex

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BDSM lak en latex

Lak en latex zijn populaire materialen in de BDSM-wereld. Latex wordt vooral gebruikt voor spannende kleding, zowel letterlijk als figuurlijk en van lak worden opwindende maskers en lakens gemaakt. Als je lak en latex nog niet zo goed kent loont het zeker de moeite deze materialen te ontdekken, want ze zullen gegarandeerd een nieuwe wereld voor je openen!

Vergroot de opwinding met latexkledij

Sexy latex kleding is een van de beste visuele stimulansen die er is. Je partner bewonderen in een strak latex pakje, dat de vormen mooi accentueren, is ontzettend erotisch. Het past goed bij het bondagespel omdat het macht uitstraalt, maar ook als je niet voor bondage te vinden bent zal je de sexy uitstraling van latex niet kunnen weerstaan.

Kleding uit latex wordt vooral door vrouwen gebruikt en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is bijvoorbeeld latex lingerie, maar er zijn ook volledige latex pakken of maskers. Als je het mysterieus en spannend wilt maken kan je kiezen voor een latex vacuümmasker. Op die manier krijgt de sub minder lucht en maak je er een intense BDSM-ervaring van!

Geniet met lak-lakens van natte avonturen

Uitdagend spelen met eetbare verf, slagroom van het lichaam van je partner likken of speels omgaan met chocolade? Het zijn natte avonturen die je zeker eens beleefd moet hebben. Maar wanneer je experimenteert met vloeistoffen wil je natuurlijk graag dat je je geen zorgen hoeft te maken over je lakens en daarom is het een goed idee om een lak laken te kopen. Laklakens zijn waterbestendige lakens die je bed of andere ondergrond beschermen. Hierdoor kan je zorgeloos genieten!

Ben je vooral op zoek naar een bondage masker? Ook dan kan je kiezen voor lak. Lak maskers lijken op latex maskers, maar zijn goedkoper en voelen veel lichter aan op de huid. Daarom is het een betere keuze voor nieuwsgierige beginners!